BELANGRIJK!

Stichting ART heeft recent vernomen dat het vouwslot van het merk TheLock (en/of WEST BIKING) wordt aangeboden op een website als zijnde ART 2 goedgekeurd.
Het genoemde slot heeft GEEN ART goedkeuring. Wanneer een verzekeraar expliciet om een ART gekeurd slot vraagt in zijn polisvoorwaarden, kan het gebeuren dat er bij diefstal NIET wordt uitgekeerd vanwege het feit dat het slot geen ART keuring heeft.

Stichting ART zal:

  • Een officiële melding naar dit bedrijf sturen met het verzoek alle verwijzingen naar het ART keurmerk per direct te verwijderen.
  • Het bedrijf verzoeken direct een rectificatie op hun site te plaatsen m.b.t. het onterecht gebruik van het ART keurmerk.

Stichting ART adviseert gebruikers die het slot hebben gekocht, ervan uit gaande dat het slot ART goedgekeurd zou zijn, om het gekochte slot te retourneren.

Controleer voor aankoop van een slot of deze is voorzien van een ART goedkeuring. Dit kunt u doen op de website van Stichting ART www.stichtingart.nl

Een slot met een ART goedkeuring is te allen tijde voorzien van een label/opdruk op het slot met hierop afgebeeld het ART keurmerk, het aantal sterren voor de categorie aanduiding en het viercijferige goedkeurnummer. Indien dit goedkeurnummer dan voorkomt in de lijst met goedgekeurde sloten als zijnde goedgekeurd, betreft het een slot met ART goedkeuring. Is het slot niet voorzien van hiervoor genoemd label/opdruk dan betreft het een slot zonder het ART keurmerk en is dan ook niet ART goedgekeurd.

Stichting ART